Fest for singler over 50

AFLYST - hold øje med næste dato

Torsdag den 10. juli 2014 kl. 18 sker der noget helt nyt i Skagen.
Color Hotel Skagen, Gl. Landevej 39 i Skagen.

Du skal ringe til Finn eller mig for at melde dig til festen. Du kan ringe på

51 21 94 83, 86 46 49 25 og 20 22 31 06.

Der skal betales til mig på forhånd for mad og vin ad libitum. Prisen er kr. 595,00 for selve aftensarrangementet - incl. middagen, og kr. 150,00 for vin ad libitum under middagen. Du kan fravælge vin ad libitum, hvis du ønsker det.

Pengene for både middag og vin skal indsættes på min bankkonto senest tirsdag den 8.7.2014.


Reg. nr. 3412 - kontonummer 3414 63 44 00.


Programmet for aftenen er sådan her:

Kl. 18.00 - 18.30
Ankomst.

Kl. 18.30
Jeg har lavet bordplan, så gæsterne skal ikke bare sætte sig. Biorytmer for juli ligger på stolene som bordkort. Der er velkomstdrink - jeg byder velkommen og fortæller, hvad der kommer til at ske. Bl.a. får gæsterne et nummer til at sætte på tøjet. Det er svært bagefter at huske navne eller finde ud af, hvem f.eks. "ham med det stribede slips" var.

Kl. 19.00 - 22.00
Spisning - 3 retter. Derefter kaffe. Der vil være nogle, der ikke drikker vin ad libitum, og der sætter vi røde sløjfer på stolene, så der ikke skal skænkes op. De personer må så selv bestille og betale det, de ønsker.

Kl. 22.00
Og så skal der snakkes.

Kl. 01.00
Natmad.


Det er som regel ungdommen, der arrangeres fester for. Men nu er det altså voksne mennesker, der kan komme i byen.

Du kan sagtens komme alene. Det eneste, du skal overvinde, er at gå ind ad døren. Så du behøver altså ikke komme i selskab med andre. Finn og jeg står lige indenfor og tager imod.


Der bliver lavet bordplan, så man sidder blandt nogle, man kan snakke med. Derfor skal vi vide lidt om hver enkelt, når du ringer og melder dig til festen.

Så selv om I er flere, der følges ad, kommer I ikke nødvendigvis til at sidde ved siden af hinanden.

Formålet med festen er at møde andre mennesker.

Jeg har siden 1995 arrangeret flere hundrede fester. Men ikke de senere år, da jeg har været syg.

Men nu går vi i gang igen - i et roligt tempo.

Det er faktisk blevet til mange bryllupper gennem årene. Min egen eksmand fandt jeg bl.a. en ny kone til. De har nu været gift i godt 17 år.

Jeg er også selv blevet gift - med Finn - i 2003. På det klokkeslet, brylluppet startede, blev min bog "Parforholdets lyksaligheder" udgivet.

Og alle gæster får til denne her fest et signeret eksemplar af bogen. Alle personerne i bogen er mennesker, jeg har mødt eller hørt om. Men andre kan ikke finde ud af, hvem det er.

Mange mennesker tager på ferie og snakker overhovedet ikke med nogen, undtagen når de går i butikker eller bestiller mad på en restaurant.

Så til den her fest skal der snakkes.

Og for at alle har en mulighed for at møde andre efter festen, kan hver enkelt i løbet af aftenen få 3 telefonnumre. (Det er også muligt at ringe efter festen for at få de 3 telefonnumre.)

Men hvis man ikke vil udlevere sit eget telefonnummer, kan man heller ikke få andres. Sådan må det være.

Der er dog også en anden mulighed. Hver gæst kan aflevere en seddel (udleveres til festen) med numrene på 3 personer, man er interesseret i. Hvis to personer har hinanden på deres liste, ringer jeg dagen efter til begge to - og så udleveres telefonnumrene til de to.

Mange har levet i parforhold måske i 30 eller 50 år - og bliver så alene. Og så er det ofte svært at finde ud af at score. Måske har man en høj stilling, hvor man har et kæmpeansvar, hvor der tages mange beslutninger, og så føles det mærkeligt, at det at finde en ny livsledsager er lige så besværligt, som da man var 17 år.

Det er derfor, der skal snakkes. Mange siger måske kun lidt. Det er helt ok.

Men bordkortene er jo biorytmer for juli måned. Og jeg har lavet bordplanen, så der er mulighed for, at man er på bølgelængde med de omkringsiddende.


Der er mulighed for at danse efter middagen. Hver især kan tage en relevant dvd, man ønsker at danse til, med. Men det primære er altså at snakke og lytte, så man har mulighed for at lære nogle mennesker at kende.

Det er ikke sikkert, at "den eneste anden" er med til festen. Men så kan det være, at man møder andre, der deler de interesser, man selv har.


Det mærkeligste, jeg i den forbindelse har været ude for, var til en fest, hvor to mennesker uafhængigt af hinanden tilmelder sig fra hver sin egn af landet og meddeler, at den eneste interesse, de har, er gamle huse i Prag.

De blev placeret ved siden af hinanden til spisningen. Og inden kaffen kom de hen til mig og sagde farvel. De var helt vildt glade - de skulle til Prag her og nu.

Så det bliver spændende at høre om de mange interesser, folk har.

Hjertelig velkommen
Finn og Alice

Alice Broer-Hansen bioalice@bioalice.dk

Tlf. 51 21 94 83, 86 46 49 25 og 20 22 31 06
Hovedgaden 37
8860 Ulstrup